یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ترس دولت انگلیس از طنین سرود «سلام فرمانده» در لندن

ترس دولت انگلیس از طنین سرود «سلام فرمانده» در لندن منابع رسانه‌ای رژیم موقت صهیونیستی روز شنبه اعلام کردند که بخش مبارزه با افراط‌گرایی وزارت آموزش انگلیس در حال بررسی فیلم ویدیویی خواندن سرود «سلام فرمانده» توسط دانش آموزان ایرانی در مدرسه جمهوری اسلامی ایران در شهر «لندن» است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «جروزالم پست» نوشت، فیلم خواندن این سرود توسط دانش آموزان ایرانی در مدرسه‌ای در لندن در نوامبر ۲۰۲۱ در حال بررسی است.

بر اساس این گزارش، در بازرسی از این مدرسه، بازرسان کتاب‌های موجود در کتابخانه مدرسه را مورد بررسی قرار دادند و مدعی وجود کتاب غیرداستانی با محتوای بزرگسالان و نامناسب با سن دانش‌آموزان این مدرسه شدند.

بخش مبارزه با افراط‌ گرایی وزارت آموزش انگلیس از زمانی که مدرسه جمهوری اسلامی ایران در اواسط دهه ۲۰۰۰ افتتاح شد، مشغول بازرسی از این مدرسه بوده است.

بخش مبارزه با افراط‌ گرایی وزارت آموزش انگلیس «مدعی است که کارکنان این مدرسه دیدگاه‌های افراطی را ابراز یا ترویج می‌کنند یا درگیر فعالیت‌ها، سیاست‌ها یا تدریس افراطی هستند به گونه‌ای که می‌تواند محیطی مساعد برای افراط گرایی در یک محیط آموزشی ایجاد کند.

در موردی مشابه در ژوئیه ۲۰۲۲، دانش آموزان ایرانی در شهر «هیوستون» در تگزاس در آمریکا در ویدئویی که توسط رسانه‌های ایرانی به اشتراک گذاشته شده بود، مشاهده شدند که سرود سلام فرمانده را به انگلیسی و فارسی خواندند.

این در حالی است که روزنامه لبنانی «الاخبار» چندی قبل با انتشار یادداشتی به بررسی چگونگی فراگیر شدن سرود سلام فرمانده در سراسر جهان و هراس دشمن از نفوذ نرم این سرود به دلیل مفاهیم سیاسی قوی آن پرداخت.

«صادق النابلسی» استاد علوم سیاسی در دانشگاه بین‌المللی لبنان در یادداشتی در خصوص جهانی شدن سرود «سلام فرمانده» تنها چند ماه پس از اجرای آن در ایران و خواندن نسخه لبنانی آن در مناطق مختلف این کشور، به بررسی چرایی محبوبیت این سرود و همخوانی آن در کشورهای مختلف و پشت پرده انتقادهای وارده به آن پرداخت.

سرود «سلام فرمانده»، علاوه بر برخورداری از استقبال بی‌نظیر در داخل ایران، در خارج از مرزهای این کشور نیز بسیار پرطرفدار شد و نسخه‌های مختلفی از آن در گویش‌های عربی بحرینی، عربی عراقی، عربی لبنانی، کردی، آذری، انگلیسی، پاکستانی و ..تهیه و اجرا شد. نسخه لبنانی سلام فرمانده با نام «سلام یا مهدی» در بسیاری از مناطق این کشور با حضور خیلی عظیمی از محبان و مشتاقان امام زمان (عج)، همخوانی شد/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار